Over Coffez naaimachines

Familiebedrijf met 70 jaar expertise

In 1948 verkochten we onze eerste naaimachine. 70 jaar later hebben we hetzelfde gedaan voor duizenden andere toestellen. Altijd met dezelfde prioriteiten in het achterhoofd: kwaliteit, advies, service en snelheid. Vandaag schrijft Gino Coffez vanuit de thuisbasis in Izegem verder aan het familieverhaal. Met zijn zoon kwam in 2020 de vierde generatie in het bedrijf.

Uitgebreid gamma naaimachines van topmerken

De expertise van Coffez Machinehandel ligt in het aanbieden van industriële naaimachines die beantwoorden aan de noden en het budget van zowel professionele als particuliere klanten. We zijn officiële verdeler van de naaimachines van Juki en hebben met Jack, Dürkopp Adler, Pfaff en Global diverse sterke merken in ons gamma. Zowel nieuw als tweedehands.

Ook voor naaimachines voor leder, strijktoestellen, snijmachines of plakpersen kunt u bij ons terecht.

Van advies voor verkoop tot service na verkoop

De machines die wij verkopen zijn stuk voor stuk van topkwaliteit. Stuk voor stuk hebben ze echter ook hun eigen toepassingen en eigenschappen. We maken er een erezaak van om samen met u op zoek te gaan naar het meest geschikte toestel. We nemen daarvoor graag de tijd in onze showroom. Nazorg leveren we dan weer met onze eigen technieker en dienst na verkoop.

 

Nog meer weten over Coffez Machinehandel?

ONZE MERKEN